fbpx

TERMENI SI CONDITII

Siteul chocolatedelice.ro este detinut si operat de SC Chocolate Delice by Andreea SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/81/2017 si va este pus la dispozitie in scop informativ. Utilizarea acestui site – accesul si navigarea – constituie un acord implicit de respectare a termenilor si a conditiilor enuntate mai jos, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul siteului isi rezerva dreptul a face orice modificare considera necesara la site, fara notificarea in prealabil a utilizatorului. Acesta din urma, are insa acces, si va putea sa verifice oricand doreste, termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

Termenul de valabilitate si conditii de pastrate a produselor

Pentru a va bucura pe deplin de produsele noastre din ciocolata cititi mai jos conditiile de pastrare si termenul lor de valabilitate

Conditii de pastrare

Produse de ciocolaterie artizanala (trufe,praline, banuti de ciocolata, etc): A se pastra la loc uscat (umiditate sub 60%), temperatura intre 12 si 18 grade Celsius. A se tine departe de lumina si mirosuri puternice.

Termen de valabilitate

Pentru produsele noastre din ciocolata oferim un termen de valabilitate de 30 de zile. Pentru buchetele de fructe şi căpșuni în ciocolată termenul este de 24 h.

Mai jos gasiti o lista cu ingredientele specifice fiecarui tip de ciocolata cu care lucram.

  • Ciocolata albă contine: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulsificatori: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie. Substanta uscata de cacao min. 29,5 %.
  • Ciocolata cu lapte contine: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulsificatori: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie. Substanta uscata cacao min. 34.5%
  • Ciocolata neagră contine: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificatori: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie. Poate contine urme de lapte! Substanța uscată de cacao este 55,5%.

Ciocolata si ingredientele pe care le folosim la baza tuturor produselor noastre sunt fara aditivi artificiali. Fiecare bucata de ciocolata pe care o preparam are arome pure, autentice, fara gusturi sau arome sintetice.

Dreptul de autor

Intregul continut prezentat pe chocolatedelice.ro – fotografii, texte, grafice, elemente de grafica, web scripturi si alte date – este proprietatea exclusiva a   SC Chocolate Delice by Andreea SRL-D si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice actiune de folosire, preluare, copiere sau modificare a acestui continut, fara acordul in prealabil din partea  SC Chocolate Delice by Andreea SRL-D, constituie o incalcare a legilor si a termenilor si condiilor. Folosirea murichocolatier.ro se face in baza termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

Securitatea datelor personale

Datele pe care le furnizati prin accesarea siteul chocolatedelice.ro sau la completarea formularului de comanda vor fi folosite strict in scopul declarat al acestui site. Ele vor fi utilizate pentru confirmarea comenzilor acolo unde este cazul, pentru informarea utilizatorilor prin email, telefonic sau prin alte mijloace de comunicare asupra ofertelor, promotiilor, comenzilor etc.

Chocolatedelice.ro nu va furniza mai departe, nici unei persoane fizice, juridice sau institutie, informatiile cu caracter personal furnizate de catre utilizator. Singura exceptie este atunci cand aceste date sunt solicitate si justificate de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

Garantam confidentialitatea datelor personale ale clientilor nostri si ne angajam sa nu le transmitem mai departe altor terti, cu exceptia acelor parteneri chocolatedelice.ro care asigura buna functionare a acestui site.

Mai mult decat atat, in orice moment, orice utilizator are dreptul si poate solicita stergerea datelor cu caracter personal din baza noastra de date. Acesta ne poate instiinta asupra acestui aspect trimitand o cerere companiei noastre.

Statutul de utilizator

Clientul, ca si utilizator al siteului chocolatedelice.ro trebuie sa indeplineasca termenii si conditiile enuntate in Politica de confidentialitate.

Sunteti responsabil de orice activitate desfasurata sub ID-ul dumneavoastra de utilizator, aceasta fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Puteti folosi acest site in scop informativ asupra produselor noastre. Aceste informatii pot avea greseli tipografice si pot fi modificate in orice moment, fara instiintarea in prealabil a utilizatorilor.  SC Chocolate Delice by Andreea SRL isi rezerva dreptul de a aduce oricand modificari, pe care le considera importante, utile si informative utilizatorilor sai.

Toate informatiile existente sunt pur informative, fara a oferi consultanta de vreun fel utilizatorilor sai.

Limitarea de responsabilitate

SC Chocolate Delice by Andreea SRL nu garanteaza Utilizatorului acces pe site sau la vreun serviciu si nici nu ii ofera dreptul de modifica in vreun fel continutul siteului.

SC Chocolate Delice by Andreea SRL nu ofera nici un fel de garantii ca serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel.

Dispozitii finale

SC Chocolate Delice by Andreea SRL isi rezerva dreptul de a face oricand modificari asupra acestor prevederi, cat si orice modificari, de orice natura, asupra siteului chocolatedelice.ro, fara vreo instiintare in prealabil a utilizatorului.

Imaginile de pe site ne straduim sa fie cat mai conforme cu realitatea. Totodata, culorile produselor prezentate pot diferi putin de realitate datorita setarilor monitoriului fiecarui utilizator in parte sau a altor dispozitive utilizate de acesta, fapt pe care chocolatedelice.ro nu si-l poate asuma.

Daca aveti nelamuriri privind acesti termeni si conditii a siteului va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact de pe site!

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.

Deschide conversație
1
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?