7 ani şi 1.000 evenimente!

Suntem experți în Chocolate, candy & fruit bar, creăm buchete de fructe pentru decorarea meselor, mărturii şi gusturi ce crează dependenţă şi asta o spun clienţii noștri.
Toate produsele noastre sunt create manual, cu ingrediente belgiene de calitate excelentă.
Te invităm să descoperi oferta noastră şi să ne contactezi pentru a crea împreună un eveniment memorabil.

Nunţi

Nunta ta la un clic distanţă!
Accesează catalogul de evenimente şi alege varianta care îţi va crea evenimentul perfect.

Mărturii

Diana și Bogdan sunt unul din sutele de cupluri pentru nunta cărora am pregătit mărturiile noastre speciale din ciocolată belgiană. Aşa cum se întâmplă după fiecare nuntă, şi în cazul lor, mesajele de la Diana şi Bogdan, de la invitaţii lor, story-uri pe Instagram ne-au transmis aprecierea invitaţilor pentru trufele artizanale create cu multă pasiune de Andreea.

Şi pentru că ştim cât de importantă e ziua nunţii pentru cei doi, pentru că vrem să vedem oameni fericiţi şi care ne apreciază ciocolata, ne e foarte greu să refuzăm, aşa ca uneori, în perioada nunţilor, lucrăm atât sâmbăta cât şi duminica. Dacă la început trufele, pralinele sau bănuţii de ciocolată erau cadouri pentru nunţi în Sibiu, în ultimi ani am onorat nunţi din toată ţara şi am ajus chiar şi în Austria, Italia sau Germania.

Accesează catalogul nostru de marturii pentru a alege variantele si personalizările perfecte pentru evenimentul tău

Botezuri

Accesează catalogul de evenimente şi alege varianta care îţi va crea evenimentul perfect.

Aniversări

Ateliere pentru copii

În urmă cu 4 ani am facut primul atelier pentru copii.
Bucuria lor învăţând să creeze din ciocolata şi fructe deserturi delicioase pe care apoi le savureaza fericiti, ne-a convins să continuăm.
Aşa am ajuns astăzi la peste 100 de ateliere şi peste 2.000 de copii fericiţi: şcoala altfel, after-schools, grădiniţe private. 👫🥰

Vrei sa organizezi o surpriza pentru copii?